Ervaringen

9
160 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10
10

Zorgzaam, aandachtig en doeltreffend

Marie laat respect, rust en liefde zien in haar sessies. Door haar houding was het halve werk al gedaan voor we begonnen! Met een fijne stem nam ze me mee naar stilte in mezelf en de diepere lagen van mijn onderbewuste. Ze luisterde met aandacht naar mijn hulpvraag en in een paar sessies wist ze me met nuchtere eenvoud naar de kern te begeleiden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorburg - 17 augustus 2021
10

Deuren worden geopend in een veilige omgeving.

Ik heb twee hypnotherapie sessies gehad (excl 1 intake) en dit heeft mij zoveel verder geholpen. In totale ontspanning nam Marie mij mee met haar fijne stem en de juiste woorden naar het gedeelte van mijn onderbewustzijn wat normaal overschaduwd wordt door de dagelijkse gang van zaken. Het voelen van pure gevoelens en emoties was pittig en zo fijn tegelijk. Je gaat leren op een andere manier te voelen en dichter bij jezelf te komen (én blijven). Mocht ik knelpunten tegen gaan komen in de toekomst, dan kom ik zeker terug.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorburg - 24 juli 2021
8

Reflecterend en kalmerend

De wijze waarop gesprekken gevoerd en opgebouwd worden, biedt het de ruimte om topics van het moment de revue te laten passeren. Deze topics kunnen dan we goed een rol krijgen in het vervolg van de sessie. Dit maakte dat het altijd goed paste bij het moment. De sfeer ervaarde ik als rustgevend/kalmerend en gaf mij de ruimte die ik nodig had.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijswijk - 23 juni 2021
8

Ik heb veel meer ontspanning in mijn lichaam en geest na de hypnotherapie sessies.

Voor de sessies had ik veel last van spanning en angsten. Dit is niet verdwenen, maar de spanning in mijn lichaam is wel sterk verminderd. Ik heb geleerd dat je gedachten zoveel invloed hebben op de reactie van je lichaam.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 21 juni 2021
10

Erg fijn!

Super fijne behandelingen gehad bij Marie. Na de eerste sessie merkte ik direct al een verschil. Ik zou haar zeker aanbevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden - 12 juni 2021
10

Doorgebroken

Ik vind Marie een heel prettig persoon en ze voelt goed aan wat ik niet kan verwoorden. Dat kan zij wel en dat heeft mij wel veel gebracht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- den haag - 9 juni 2021
9

Ik ben blij met het resultaat!

Ik heb een goede ervaring gehad! Marie is betrokken en ik voelde mij op mijn gemak. Het heeft mij geholpen om beter te relativeren en anders tegen mijn onzekerheden aan te kijken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nootdorp - 12 april 2021
9

Heerlijk ontspannen

Marie stelt je helemaal op je gemak en begrijpt ook wat je vertelt. Dat werkt ook door in de dagen daarna.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorburg - 6 april 2021
10

Een fijne ervaring en zeer effectief!

Ten eerste vind ik de informatie via de site en de afspraak maken hierop erg duidelijk en handig. Je weet gelijk waar je aan toe bent, en er zijn geen onverwachte kosten! Het contact met Marie ging erg makkelijk, ik voelde me gelijk op m'n gemak. Ik zat in een vicieuze cirkel waar ik zelf niet uit kon komen. Marie heeft me de juiste handvaten gegeven om er mee om te leren gaan. Ik sta nu veel vrolijker en meer ontspannen in het leven. De prettige stem van Marie hoor ik nog steeds in mijn hoofd en geeft me de juiste inzichten in (de voor mij) moeilijke situaties. Marie, nogmaals hartelijk dank!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 1 april 2021
10

Goede ervaring met resultaat!

Rustige warme betrokken therapeute, serieus maar toch niet zwaar op de hand. Bracht onverwerkte zaken naar boven die daarna een plaats krijgen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoetermeer - 19 maart 2021
10

Liefdevolle en deskundige begeleiding

Ik heb mij tijdens de behandeling erg op mijn gemak gevoeld en liefdevol ondersteund gevoeld. Ik ging telkens weg met een gevoel van helderheid en focus. Ik voelde verbinding met mezelf en mijn eigen doelen tijdens en na de behandeling. Marie heeft ook tussen de sessies door contact met mij gehouden en geïnformeerd hoe het ging.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden - 22 februari 2021
9

Hele fijne ervaring in een ontspannen setting

Ik heb mijn hypno therapie bij Marie als super prettig ervaren. De kamer is fijn, Marie snapt je door inlevingsvermogen en is makkelijk om je aan over te geven. Ik heb weer geleerd te ontspannen, in het moment te zijn. En te luisteren naar mij. Geen maandenlang traject, maar kort en krachtig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 11 januari 2021
10

Geweldig!! Zoveel veranderd in korte tijd

ik kwam binnen met best veel spanning en verdriet. Na een aantal sessies was dit verdwenen. Ik sta nu een stuk zelfverzekerder en positiever in het leven. Marie luisterd goed naar je, helpt je met antwoorden vinden en dit van negatief naar positief om te buigen, waardoor je goede resultaten kan halen. Ik zou dit aan iedereen aan willen bevelen. Je komt er zo veel sterker uit!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- s-gravenzande - 28 december 2020
10

Ik werd gehoord en geholpen.

Bij praktijk HaRT werd er naar mijn verhaal geluisterd en gewerkt met een persoonlijke aanpak. We hebben ingezoomd op 'pijnlijke' momenten en deze belicht vanaf meerdere kanten en ook uit zijn context gehaald om er nieuwe associaties bij te creëren. In de praktijk merkte ik dit terug omdat ik minder heftig reageerde op bekende situaties. Mocht er weer iets op mijn pad komen waar ik hulp bij nodig heb ga ik zeker terug naar Praktijk HaRT.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorburg - 5 december 2020
9

Doeltreffend

Fijne en verrassend doeltreffende methode. Marie is een ervaren professional, in een beperkt aantal sessies bereikt zij al resultaat. De gesprekken met haar zijn prettig, zakelijk en to-the-point. Een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 11 november 2020
9

Heldere inzichten, betrokken, steunpilaar

Marie heeft me begeleid in het losmaken van blokkades in mijn onderbewustzijn, waardoor ik veel dingen kon 'opruimen' die in mijn dagelijks leven zorgden voor belemmeringen. Op een liefdevolle en ontspannen manier. Met haar wijze raad, heldere inzichten en vanuit spirituele inslag maar ook eigen ervaringen, heeft ze mij heel veel geleerd; niet alleen over mezelf maar ook over een levenshouding en benadering waardoor ik mijn leven nog mooier kan leven en als mens ben gegroeid. Ook veel ondersteuning ervaren gedurende een moeilijke tijd, waar ik haar enorm dankbaar voor ben!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorburg - 26 oktober 2020
10

Een zeer prettige, effectieve en warme ervaring.

Ik vond hypnotherapie altijd een beetje spannend en zweverig klinken maar na de eerste ervaring was dat gevoel meteen verdwenen. Het is net alsof je op de bank ligt en je ogen dicht doet, ik had het gevoel dat ik zelf alle controle had op elk moment en dat ik veilig was. Wat ik bedoel met controle is dat ik gewoon kon bewegen, denken, praten etc. Ik heb voor hypnotherapie gekozen omdat ik aardig wat therapieën achter de rug had maar nog het gevoel had dat er nog iets niet helemaal goed zat. Ik heb met Marie samen een fijne zoektocht hiernaar gehad en dit heeft zeker zijn resultaten geboekt. Ik vind Marie een ontzettend warm persoon welke goed luistert en haar tijd neemt voor je en wat ik vooral prettig vond is dat ze nuchter en reëel is en met beide benen op de grond staat. Ze is professioneel en deskundig en denkt actief met je mee. Ik heb echt ervaren dat ik alles kon delen, hoe gek ook en dat ik gehoord en gezien ben. Wat betreft de locatie, die is ook erg fijn, groen uitzicht en een goede sfeer in de behandelkamer (en gratis parkeren voor de deur, plek zat).
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 24 oktober 2020
10

Blij dat ik mijzelf deze sessies hebt gegund,

Marie verstaat de kunst van luisteren, doorvragen, en de kern uit je verhaal te halen. Dit gebeurt op een heel ontspannen wijze. De gesprekken met Marie hebben mij diverse inzichten gegeven. De spanning die altijd op eten of niet-eten lag, is voor mij verdwenen. Dit resulteert in een ontspannen manier van eten, minder focus op voedsel. Ik eet lekker en gezond en ik ben voldaan, niet (te)vol. Meer zelfliefde, meer mijn eigen plek innemen en dat voelt heel goed en natuurlijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorburg - 16 oktober 2020
9

Een ware ontdekking naar je eigen ik

De gesprekken en sessies die ik met Marie gevoerd heb, heb ik als warm en aangenaam ervaren. Al pratend en tijdens de sessies wist Marie mezelf beter te leren kennen en heb ik nieuwe inzichten opgedaan. Waar zit mijn geluk, en waar belemmer ik mezelf? Marie is een heel warm en betrokken persoon en een plezier om mee te praten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Delft - 9 oktober 2020
8

Gericht aan het werk met je eigen doelen en emoties.

Ik had in het begin geen idee wat ik van Hypno kon verwachten. Ben er zonder verwachtingen naartoe gegaan. En ben heel blij dat ik die stap gezet heb. Samen met Marie bespreek je eerst waar je mee zit, wat je wilt bereiken. Of er bepaalde doelen zijn waar je naar streeft. Marie biedt hier een luisterend oor. Speelt hier goed op in. De dingen die besproken zijn worden verwerkt in de Hypno. Marie heeft een hele fijne stem. Waardoor je je snel op je gemak voelt. Het op je gemak voelen bij hypno is belangrijk. Want je bereikt het beste je doelen door alles bespreekbaar te maken. En daar komen behoorlijk wat emoties bij kijken. Ik kon/ kan dit goed bij Marie. Ik ben er nog niet helemaal. Maar begin me steeds beter te voelen. En dat is heel positief! Bedankt Marie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nederland. - 21 september 2020
8

Vertrouwen in Marie, gehoord worden.

In het begin was het moeilijk overgeven, maar Marie gaf mij een vertrouwd gevoel waardoor ik me mocht laten gaan, ik me gehoord voelde, en nu volgende stappen aan het maken ben. Dank je wel Marie en wellicht tot ziens
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorburg - 29 juni 2020
10

Heeft mij ontzettend goed gedaan.

Ik kwam zeer stressvol binnen. En na een paar keer vond ik mezelf weer terug. Zo blij dat ik deze stap heb genomen. Het was intensief en de 1e keren dat ik geweest was was ik echt de hele dag moe. Maar de volgende dagen gingen steeds beter. Het was een mooie, duidelijke, leerzame, liefdevolle periode. Heb er veel aangehad. Een echte aanrader. Marie is een topper!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leidschendam - 22 mei 2020
8

Ik voelde me na een aantal sessies veel beter

Ik keek altijd uit naar de afspraken met Marie. Ze luistert goed en stelt de juiste vragen waardoor je tot zelfinzicht gekomt. Ik zat in de knoop en ze heeft me weer op het juiste spoor gebracht. Ik heb me in Jaren niet zo relaxt en ontspannen gevoeld. Zeker een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 1 mei 2020
9

Soms kom je er zelf even niet uit. Dan is het fijn dat iemand je laat praten over je problemen. En j

Ik ben er sterker uit gekomen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leidschendam - 24 januari 2020
9

Ik keek na de eerste sessie al anders tegen mijn ´onzekerheden´ aan.

Marie heeft mij heel erg geholpen met mezelf op nummer 1 te zetten en daardoor betrouwbaar te zijn voor jezelf. Zij geeft compleet de ruimte voor eigen invulling, blijft heel neutraal en stelde de juiste vragen om de situatie op een voor mij haalbare manier aan te pakken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 10 januari 2020
8

Inzichtgevend

Ik ben in een periode van 3 maanden consulten van Marie gehad die ik al prettig ervaren hebt. Marie kan heel goed luisteren, samenvatten en weet precies hoe en wat ze moet doorvragen. Dankzij Marie kwam ik achter de hoofdoorzaken van mijn gewichtstoename; de reden waarom ik toevlucht in eten zocht. Heeft mij echt aan het denken gezet. Heb in deze periode veel inzichten over mezelf gehad. Over wat ik echt wil en hoe dat op een andere manier bereikt kan worden. Mijn kijk op eten is veranderd. Dat is niet van de ene op de andere dag gegaan, het is een leerrijk en inzichtgevend proces. Daarnaast heeft dit proces een kalmerende en rustgevende effect op mij gehad. Ik beveel deze vorm van therapie bij Marie zeer zeker aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 1 januari 2020
10

In een ontspannen omgeving tot zelfinzicht komen.

Vergeet al die hypnose programma's op tv, want daar lijkt het helemaal niet op. Met hulp van Marie diep ontspannen raken om zo contact te maken met je onderbewustzijn, die zeer verstandige zaken te vertellen heeft maar meestal niet hoorbaar is door dagelijkse beslommeringen en beperkende gedachten in je hoofd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Delft - 27 november 2019
10

Eindelijk afgevallen

Eind 2018 een aantal sessies gehad met Marie en eerlijk gezegd niet gedacht dat het zo succesvol zou zijn. Bijna een jaar verder kan ik zeggen dat ik ruim 12 kilo ben afgevallen. Hypnotherapie gaat veel verder dat het "herprogrammeren", er komen ineens allerlei dingen op je pad waardoor het afvallen makkelijker gaat. Een manier van eten, die bij je past, de motivatie om meer te gaan sporten, energieniveau gaat omhoog, zelfacceptatie wordt makkelijker. Kortom, ik heb echt heel veel gehad aan de 6 sessies met Marie en kan haar dus ook van harte aanbevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nootdorp - 20 november 2019
10

Serieuze en ontspannen manier van beter naar jezelf kijken

Door de hypnotherapie, die op een serieuze en empathische manier door Marie wordt begeleid, kun je ontspannen ’naar binnen keren’. Niet praten vanuit je hoofd maar vanuit je gevoel en dat levert veel op. Geen vage verhalen maar goed voorbereide sessies.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorburg - 13 november 2019
8

Waardevol

Ik had eerder op een andere manier kennisgemaakt met hypnose en het leek mij een prettige manier om met hypnotherapie aan de slag te gaan met mijn vraag over mijn overgewicht en ben me meer bewust geworden wat er allemaal van invloed hierop is en heeft me aangezet tot verschillende acties.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorburg - 28 oktober 2019
10

Zeer goed resultaat.

Gedurende mijn gehele leven heb ik last gehad van faalangst. Dit manifesteerde zich in mijn werk en tijdens de voorbereiding op examens. Daarnaast had ik last van blokkades tijdens het afleggen van een examen. Na een intakegesprek volgde er twee keer een hypnotherapiesessie. Gevolg: ik ben eindelijk verloste van mijn faalangst.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorburg - 25 oktober 2019
8

Heel fijn!

Heel fijn om samen met Marie te onderzoeken wat nu even niet soepel loopt in het leven. Doordat ze d.m.v. hypnose mij contact laat maken met mijn onderbewustzijn kreeg ik meer inzicht in wat ik doe en waarom ik dit doe. Met dit inzicht kon ik 'oud zeer' loslaten en andere keuzes maken. Bedankt Marie!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Pijnacker - 7 oktober 2019
10

Bijzondere ervaring en het werkt!

Ik kwam naar de praktijk omdat ik moeite had met afvallen. Ik weet natuurlijk wel wat ik zou moeten doen maar om een of andere reden lukte het me niet alleen. Marie is een hele goede luisteraar waar je je snel bij op je gemak voelt. Zij heeft humor en sluit goed aan bij haar cliënten. Tijdens onze sessies kwamen er eigenlijk hele verrassende dingen naar boven, die ik niet van tevoren zag aankomen en die me echt geholpen hebben. Als ik weer een keer een terugval heb of ik kom er even niet uit ga ik zeker terug.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorburg - 29 september 2019
10

Professionele en warme sfeer!

Marie heeft mij verder geholpen in mijn zoektocht naar meer balans en zelfvertrouwen. Ik ben erg blij dat ik bij deze praktijk terecht ben gekomen! Kan het iedereen aanraden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leidschendam - 9 september 2019
10

De sessies met Marie hebben mijn leven stuk lichter gemaakt

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik Marie heb leren kennen. De sessies hebben een hele positieve werking op mij gehad. Je bent niet van het ene moment naar het andere onder een zware hypnose, integendeel. Marie begeleid je tijdens de sessies op een hele fijne manier naar je onderbewuste en helpt je ervaringen in het licht te zetten en los te laten. Energie stroomt weer door mijn lichaam doordat we blokkades hebben verheven. Ik ben af van depressies en ik voel dat ik zoveel gelukkiger ben.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 11 augustus 2019
10

rust en afstand leren nemen

Denk niet aan hypnose! Je gaat op de lekkere bank liggen en Marie helpt je om in een toestand van diepe rust te komen. Dan ga je het gesprek aan. Je bent er volledig bij, maar er komen dan niet alleen dingen uit je hoofd, maar ook uit je hart. Door de emoties die loskomen, merk je waar de pijnpunten liggen. Marie reikt dan handvatten aan hoe er mee om te gaan, maar uiteindelijk moet je het zelf doen natuurlijk. De 'lessen' van Marie hebben mij geleerd in bepaalde situaties meer afstand te nemen en rust te houden. Dat lukt nog niet altijd, maar ik zie al grote verbeteringen en kan het nu denk ik zelf wel verder.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leidschendam - 5 augustus 2019
10

Ontspannen en rustig aan je doel werken

Mijn man had goede ervaring met hypno therapie. Ik viel steeds weer terug in oude gewoontes wat eten betreft. Dit was het enige wat ik nog kon proberen. Elke keer als ik naar buiten liep voelde ik opluchting. Na de 2e sessie was de grootste verandering. De behoefte aan de hagelslag, en andere dingen was weg! Na die 2 weken tot de volgende sessie was er 2,5 kilo weg. Marie was heel rustig en betrokken vrouw. Zeker doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leidschendam - 18 juli 2019
9

Hypnotherapie om (zonder ruis) in gesprek te gaan met jezelf

De behandelmethode van Marie heeft mij geholpen om het vertrouwen in mijzelf terug te vinden en beter te horen wat ik nodig heb om mij content te voelen. In een wereld met veel afleiding, meningen, opvoeding vond ik het erg moeilijk om te achterhalen waar bepaalde persoonlijke emoties vandaan kwamen. Ook vond ik het lastig om te achterhalen wat ik voor mezelf of anderen deed. Ik dacht mijn eigen persoon een beetje kwijt te zijn en kwam er achter niet goed geaard te zijn doordat ik die stabiliteit nog bij mijn ouders zocht. Marie heeft me geleerd hoe ik deze stabiliteit bij mezelf kan vinden. Constante sluipende twijfel, angst en onzekerheid maken plaats voor liefde en zelfvertrouwen, de wil om mijzelf het beste te gunnen en daardoor verder te kunnen groeien. Ik heb hypnotherapie ervaren als een persoonlijke begeleide meditatie. Erg fijn om doelgericht te kunnen mediteren terwijl iemand je begeleid en de juiste vragen weet te stellen waardoor je dichter bij antwoorden komt. In mijn eentje was dit niet gelukt. Hypnotherapie is naar mijn mening niet geschikt voor iemand die hier denkt alle antwoorden voorgeschoteld te krijgen. Je moet wel echt zelf aan het werk. Marie heeft als het ware geholpen de zaadjes te planten en buiten de sessies kwamen ze tot bloei.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 17 juli 2019
8

Marie heeft mij goed begeleid en verder geholpen door middel van hypnotherapie

De eerste keer dat ik ‘hypnotherapie’ hoorde, dacht ik aan hypnose en dat leek me doodeng. Maar na wat googelen ontdekte ik dat je niet echt onder hypnose gaat. Mijn ervaring is dat je tijdens een sessie lekker op de loungebank ligt met je ogen dicht. Door tegen mij te praten hielp Marie mij te ontspannen en in contact te komen met mijn gevoel. Er zaten mij dingen dwars uit mijn verleden die ik nu beter begrijp en een plek heb kunnen geven. Daardoor is ook ruimte ontstaan om beter naar mijzelf te luisteren en te ontdekken dat het wellicht tijd is voor een andere baan. Ik durf ook meer mezelf te zijn en mijn gevoel te delen met mensen om me heen. Daar ben ik heel blij mee, dus dankjewel Marie!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- - - 16 juli 2019
9

Tevreden en blij met de ervaring

Marie heeft veel empathie. Ze luistert goed en past de sessie aan de behoefte. Bij elke sessie kreeg ik een gevoel van rust. Ik heb in totaal 6 sessies gehad.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorburg - 11 juli 2019
10

zeer goede behandeling

Marie is een hele lieve en betrokken therapeut. De behandelingen voelden warm en veilig. Geconcentreerd en zonder enig oordeel, loodste ze mij door moeilijk te accepteren gebeurtenissen en gevoelens heen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 10 juli 2019
9

Positief en rustig gevoel

Na de kennismaking, waarin Marie in alle rust verteld hoe de therapie in zijn werk gaat, ben ik van start gegaan met een aantal behandelingen. Na elke sessie ga je met goede moed en een fijn en rustig gevoel naar huis. Tijdens de sessies geeft Marie een ontspannen gevoel en zonder oordeel worden alle dingen behandeld waar je tegen aanloopt. Alles is ok, niets is gek. 🙂 Echt een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 9 juli 2019
10

Effectief

Heel goed ervaring
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 8 juli 2019
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na een verbroken relatie met veel liefdesverdriet, verwarring en oud zeer wat naar boven kwam, bij Marie terechtgekomen. Zij heeft mij dmv gesprekken/hypnotherapie weer de goede weg op geholpen. Het zetje wat ik nodig had en mij liet inzien dat ik het wel waard ben, wat ik diep van binnen ook weet. En dat de relatie die ik had helemaal niet zo geweldig en gezond was. Het gaat stap voor stap de goede kant op en kan weer vrolijk zijn en genieten van de leuke dingen in het leven. Op naar de sterke persoon die ik voorheen was. Qua persoon is Marie fijn in de omgang, stelt je gerust, af en toe wat humor tussendoor en ze heeft een prettige stem om naar te luisteren wat ook helpt tijdens de therapie. Bedankt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 5 mei 2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De professionele werkwijzen als positief ervaren, voelde vertrouwd aan. De behandeling heeft mij zeker een stap dichter bij volledig herstel gebracht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 5 april 2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb gedurende een aantal maanden samen met Marie stukken uitgewerkt die mij belemmerden. Dit waren vooral angsten om niet goed genoeg te zijn, die zich op verschillende manieren openbaarden. Tijdens onze ‘reis’ ben ik verschillende donkere stukken tegengekomen die nog onbewust waren. Door hier samen met Marie naar te kijken en ze in het licht te zetten heb ik ervaren dat ik veel los heb kunnen laten en mijn leven een stuk ‘lichter’ aanvoelt. Ik voel mij meer thuis bij mijzelf en kan beter accepteren en erkennen wie ik ben, waar mijn kwaliteiten liggen en wat wel en niet bij mij past. Ik was van tevoren best een beetje gespannen of het zou lukken om mij over te kunnen geven aan de hypnose. Door de prettige wijze waarop Marie je hierbij begeleidt hoef je je daar echt geen zorgen over te maken. Ze schept een heel veilige plek, waar ik mij heel gedragen bij voelde. Ook als er angst, verdriet of weerstand voorbij kwam, speelde Marie daar heel goed op in om daar doorheen te gaan en te ervaren wat nog gezien mocht worden. Marie is een hele empathische, lieve maar ook daadkrachtige therapeute die je op Eem zachte maar ook aardse manier in contact brengt met jezelf. Ik ben heel dankbaar voor alle mooie inzichten die ik tijdens de therapie heb opgedaan. Ik verwacht in de toekomst nog eens een APK sessie te boeken ter onderhoud van de ontwikkelingsweg waarop ik mij nu bevind.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leidschendam - 21 februari 2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Marie heeft een warme, rustige uitstraling en een prettige volledige aandacht waardoor ik me direct op mijn gemak voelde. Ze weet tijdens de sessies de juiste vragen te stellen waardoor er snel meer duidelijkheid ontstaat over dieper liggende gevoelens. Ook geeft ze tips mee die voor mij altijd erg behulpzaam zijn geweest.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoetermeer - 11 januari 2019
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hoewel ik in eerste instantie skeptisch was, hebben de behandelingen bijgedragen aan meerdere positieve veranderingen in m’n leven. Bewuster eten en sporten, veel minder (tot geen) alcohol en een positiever zelfbeeld. Marie is empatisch en deskundig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nootdorp - 22 december 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

het voelde meteen goed toen ik de praktijk na binnen liep marie is een geweldig mens die me meteen op het gemak liet voelen.ik heb 2 sessies gehad van haar ik heb er zoveel baat bij geahd.ik zie alles weer positief.waar ik haar nog elke dag dankbaar voor ben.ik kan haar echt aanbevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- den haag - 18 december 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben zeer tevreden over de sessies die we hebben gehad. Hypnotherapie stelt je in staat om veel sneller tot nieuwe inzichten te komen waardoor je bijvoorbeeld beter begrijpt waar je eigen gedrag of dat van anderen vandaan komt. Dat inzicht brengt je ineens een stuk verder. Vaak lukt het niet om in de dagelijkse hectiek rustig na te denken en vaste patronen los te laten. Marie heeft me erbij geholpen om de andere kant van zaken in te zien waardoor ik sneller een doorbraak heb kunnen maken. Tijdens de sessies ben je er gewoon helemaal bij zoals normaal, dus niks om je zorgen over te maken. Ik zou het zeker iedereen aanraden, of je nou zit met een probleem of als je gewoon sneller wilt ontwikkelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorburg - 16 december 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

heel tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- zoetermeer - 21 november 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik doorkruis de supermarkt en het treinstation weer zonder dat er overbodige (snoep) producten worden aangeschaft en kies op het werk niet meer voor de suikerrijke koffie. Ook wandel ik nu 3x per week 1,5 tot 2 uur en de overige dagen 1 uur. Mijn excuusgedrag is geminimaliseerd tot een acceptabel niveau.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 19 november 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik kon erg snel terecht in de praktijk wat ik heel fijn vond. Had meteen een vertrouwd gevoel bij Marie. De therapie zelf past goed bij me en voel me een stuk beter in mijn vel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nootdorp - 10 september 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige sessies met deskundige therapeute. Fijne ruimte. We kwamen snel tot de kern.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den haag - 2 augustus 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

I really enjoyed working with Marie. I was curious about hypnotherapy but at the same time quite anxious on how it will in fact work and I was not really happy about the perspective of working through my childhood painful memories. The trance is in fact a very deep relaxation stage. Does not have anything in common with being hypnotized and not being aware or of what you say and hear. During those sessions we went through my childhood or difficult everyday situations and challenges and I have learned to treat myself with love and respect that was necessary for me to grow and overcome my fears and pains. Every session with Marie resulted in more peace and quite in my life. From being a "realistic" person I became an optimist. I became more present and aware of my needs. I have not lost much weight, but I have clear goals and path to loosing weight and getting even more balanced. Marie is a very pleasant and thoughtful person and a great therapist. She creates a very relaxed and trusting atmosphere.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoetermeer - 22 mei 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond het zeer fijn om samen met Marie wat knelpunten uit mijn jeugd nader te bekijken. Na eerst een heel uitgebreid kennismakingsgesprek, zijn we vanaf de tweede sessie gaan kijken naar bepaalde oude situaties en situaties in het heden waarin ik vastloop. De trance waarin Marie me brengt is voor mij een heel diepe ontspanning. Rustig liggend op een zachte bank, raakte ik in een diepe ontspanning door de zachte plezierige stem van Marie, waarbij de aandacht onder meer op het lichaam werd gericht. (Bij hypnotherapie moet je in dit geval dus niet denken aan 'hypnotiseren' en 'knippende vingers'). Vanuit die diepe ontspanning hebben we naar situaties gekeken en heb ik geoefend met het mezelf alsnog datgene (liefde, aandacht, bescherming, veiligheid, etcetera) geven dat ik vroeger (en nu) graag had gekregen van de mensen om mij heen. Steeds weer ging ik met een heel prettig gevoel, zoals ik dat ken van toen ik kind was - hoopvol, één met de wereld en in het nu zijnd - weg bij Marie. Ik vond de sessies zeer waardevol op mijn weg om meer mijzelf te zijn en meer te vertrouwen in de loop der dingen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 15 april 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige ontvangst, voelde me erg goed daar. Aantal sessies gedaan, het werd allemaal wat helder voor mij, dus ik heb er enorm veel baat bij gehad. Het voelt veel lichter!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorburg - 13 april 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel persoonlijk, warm, en veilig. Elke sessie zijn er mooie inzichten en merkbare resultaten. Ik gun iedereen dit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorbug - 11 februari 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne therapeute. De behandelruimte heeft een fijne sfeer en energie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorburg - 31 december 2017
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke, betrokken en efficiënte behandeling.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorburg - 12 december 2017
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb enorme grote sprongen gemaakt in de sessies en zeer veel belangrijke inzichten opgedaan. Hierdoor zijn er weer veel positieve dingen gaan stromen in mijn leven. Ook heeft het me meer innerlijke rust gegeven. Marie is een warme, fijne vrouw zonder oordelen die vanuit volledige gelijkwaardigheid, maar met veel expertise, met de cliënt kijkt naar onderliggende oorzaken van klachten. Het is ontzettend fijn om een liefdevolle ruimte te hebben om in alle rust naar het onderbewuste en het lichaam te luisteren. Waarbij Marie me hielp om snel tot de kern te komen. Ik ben ZEER positief over Marie en de sessies.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Delft - 6 december 2017
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

The therapy was very helpful in ways that I didn’t really expect. I was impressed by Marie’s attitude and her sense of humour during the sessions. The therapy has really given me a different perspective which is helping me deal with situations in a much better way. Thanks Marie
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 5 december 2017
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dankzij de hulp van Marie heb ik eindelijk goed aan de slag kunnen gaan met obstakels uit het verleden en gedragsaanpassing. Waar voorheen gesprekken met psychologen niet of nauwelijks hielpen, heeft de hypno-therapie mij meteen geholpen en heb ik de bronnen van mijn "problemen" kunnen ontdekken. Ik ben Marie enorm dankbaar voor hoe zij mij hierin heeft geholpen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorburg - 5 december 2017
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er wordt goed naar je geluisterd en er wordt de tijd genomen, zodat je onthaast 😃 Het voelt heel prettig aan om zo aandacht aan jezelf te geven en naar jezelf te luisteren Zeker de eerste 3 x werkte het voor mij als vanzelf, ik hoefde geen moeite te doen om mijn doel te bereiken
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorschoten - 18 november 2017
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

bijzonder prettig integere therapeut, die enorm weet aan te sluiten bij behoeften van mij als cliënt. weet op aangename wijze overtuigingen en ideeën uit het onderbewuste om te buigen ,naar positiviteit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- den haag - 30 oktober 2017
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor mij hadden de sessies die ik heb gehad een positief resultaat, eigenlijk meteen al na de eerste sessie. Je wordt op je gemak gesteld maar houd toch de touwtjes zelf in handen. Afspraken maken ging heel soepel op de tijden die voor mij goed uitkwamen. Marie geeft je positieve energie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 4 oktober 2017
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den haag - 28 juli 2017
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

De rust en betrokkenheid gaven mij een prettig en veilig gevoel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorhout - 5 juli 2017
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het heeft mij zeer goed geholpen. Ben niet meer dan zeer tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nootdorp - 6 juni 2017
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Marie, kon de kern van mijn probleem goed scherp stellen. Wat ik haar voor elke sessie vertelde verwerkte zij direct in de sessie. Op een manier die bij mij paste. Dat heeft veel effect gehad op het resultaat en wat ik uit de therapie hoopte te halen. Terug naar de kern, mijn 'IK'. Vandaar uit kan ik nu eindelijk weer verder.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Pijnacker - 26 mei 2017
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Marie weet goed vanuit een spirituele kant problemen te benoemen en een koppeling te maken naar je onbewustzijn. Dit in combinatie met haar ervaring en kennis van theorie, heeft dit zeker tot bepaalde inzichten bij mij geleid. Fijn!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nootdorp - 20 mei 2017
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hypnotherapie heeft veel emotionele deuren helpen openen, alhoewel ik de benaming hypno wat verwarrend vind. Ik heb deze vorm van therapie als 'bewustwording' ervaren. Bewust worden van dieper liggende emoties. Focus en acceptatie. Marie is zeer kundig en heeft me erg op mijn gemak laten voelen. Zeker een AANRADER.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorschoten - 18 mei 2017
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik had een hele specifieke klacht die met behandeling bijna helemaal verdwenen is over maar paar sessies. Het hielp ook dat hoe ik de wereld beschouw is in overeenstemming met de beschouwingen van de therapeut. Voor mij heeft de behandeling geweldige resultaten geleverd alsof mijn onderbewust mijn omgeving heeft beïnvloed op onverwachte maar waanzinnig goede manier. Een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 17 mei 2017
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Betrokken en deskundig Je heb het idee dat je gewoon met je ogen dicht praat, maar ondertussen graaf je net een spade dieper Dat is soms niet fijn maar wel zinnig Vriendelijk en toegankelijk persoon
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoetermeer - 29 maart 2017
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima boekingssysteem. Laagdrempelig. Persoonlijke benadering, deelt ook eigen ervaringen. Ontspannen setting. Goede uitleg. Op gemak stellen. Flexibel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Pijnacker - 21 maart 2017
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaring, Marie doet de therapie met een persoonlijk aanpak en deelt ook eigen ervaringen. Heb een beter en duidelijker zelfinzicht gekregen. Waarschijnlijk kom ik nog een paar keer terug voor onderhoud. APK 🙂
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Pijancker - 21 maart 2017
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijswijk - 2 februari 2017
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

In mijn zoektocht naar hulp om van rijangst af te komen, stuitte ik op hypnotherapie. Het sprak mij o.a. aan vanwege het snelle effect dat met deze therapievorm bereikt zou kunnen worden. Om mijn rijangst aan te pakken heb ik eerst opfrisrijlessen via een speciale rijschool gevolgd, maar toen het hoofdstuk snelweg aan de orde kwam, nam de angst in alle hevigheid toe. In maar drie sessies bij Marie heeft de irreële angst plaats gemaakt voor gezonde spanning. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid en ik rij weer in mijn eigen auto op de snelweg.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 20 januari 2017
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 17 januari 2017
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hypnotherapie moet je zelf achter staan. Het is niet dat je gehypnotiseerd wordt en dat je dan zonder er bij na te denken de dingen anders doet. Juist de antwoorden zitten bij jezelf. Door echt terug te gaan naar de kern van jezelf, kun je gewoontes afleren. Ik heb het als heel prettig ervaren. De resultaten zijn voor mijzelf verbluffend. Zelf ben ik eigenwijs en je moet mij niet vertellen hoe je dingen moet doen, daarom werkt dit zo goed bij mij, omdat je zelf tot conclusies komt en oplossingen zelf aan draagt. Ik heb het als erg prettig ervaren en zal in de toekomst toch nog af en toe een bezoekje willen inplannen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- DEN HAAG - 5 december 2016
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het weer beleven van ervaringen in het verleden en ook in een andere tijd was indrukwekkend en heel verhelderend. Marie is een prettige en deskundige therapeut die veel vertrouwen geeft. Zij creëert een hele aangename sfeer. De hypnotherapie heeft mij geholpen met mijn blokkade en handvatten opgeleverd waarmee ik verder kan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorburg - 16 november 2016
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mari luistert heel goed naar wat het werkelijke probleem is en gebruikt ook diverse middelen om tot de kern te komen. Daarbij gebruikt ze veel eigen ervaringen, waardoor je een persoonlijke betrokkenheid met jouw situatie voelt. Door middel van de hypnotherapie werd je niet uit het hier en nu gehaald, maar eigenlijk juist heel erg bewust gemaakt van het hier en nu (lichaam, gedachten, verbindingen) en dat bracht heel mooie leerervaringen met zich mee... Mijn man en ik zijn persoonlijk zeer goed geholpen en als vormen weer een echt stel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorburg - 25 oktober 2016
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bijzonder hoe Marie in diverse sessies mijn onbewuste heeft laten spreken. Ik heb nu het gevoel dat er diverse blokkades opgelost zijn, dat wil zeggen dat ik ze een plek heb kunnen geven in het dagelijks leven. Ik voel mij nu meer ontspannen en gerustgesteld ("alles is al goed"). Hierdoor kan mijn lichaam zich weer concentreren op het hier en nu.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorburg - 12 oktober 2016
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mari geeft vertrouwen, prettige stem, luistert goed , ze werkt in een rustige omgeving. Ze heeft mijn gevoel en gedachten ,samen met mij weer de juiste richting in geholpen. Ik ben weer zelfverzekerder en meer baas over mijn eigen lichaam en gedachten geworden. Een heerlijk gevoel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Monster - 10 september 2016
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kon snel terecht. Kende het niet. prima geholpen. Heb weer geloof in anderen en in mij zelf.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- den haag - 6 september 2016
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb veel aan deze therapie gehad. Voordat ik begon zat ik slecht in mijn vel en zag ik alles somber in, maar dat is nu over, ik heb weer zin om van alles te gaan ondernemen! Het afvallen gaat helaas niet zo snel, maar mijn eetbuien zijn zo goed als over en ik eet ook veel minder, dus ik heb er alle vertrouwen in dat ik uiteindelijk ook mijn extra kilo's wel kwijt raak.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wageningen - 29 augustus 2016
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Beste lezer, Hypnotherapie, het idee of het woord alleen al werkt een beetje afschrikwekkend. Onbekend maakt vaak onbemind. Na een aantal behandelingen bij Marie te hebben ondergaan, kan ik aangeven wat hypnotherapie inhoud. Je gaat liggen op een comfortabele bank en je wordt met gesloten ogen stap voor stap begeleid naar een bewustzijn waar jouw observaties, antwoorden, pijnpunten etc. zijn opgeslagen. Na iedere sessie kom je aan stap dichter bij de vragen die je had. Ik heb de behandelingen als zeer prettig ervaren, het is opladen en tegelijkertijd ontladen. Om een lang verhaal kort te maken: de behandelingen zijn een aanrader! Je blijft zelf 'in control' en zult aan het eind van de rit verstelt staan bij wat je eigenlijk al wist, maar wat door de bekende 'waan van de dag' aan je aandacht is ontsnapt. Dank je wel Marie!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 16 augustus 2016
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik kwam met een hele concrete hulpvraag: ik wilde, ondanks enkele traumatische ervaringe, dolgraag contactlenzen dragen. Maar wat een angst had ik! Nu twintig jaar na de eerste poging is het met gelukt, dankzij Marie. Tijdens de therapie hebben we concreet gewerkt aan de angst, waar deze vandaan kwam en we werkten toe naar dat het inzetten van lenzen een neutrale routinehandeling werd. Ook kwamen er andere, onderliggende pijnpunten boven die ik aan heb kunnen pakken. Ik ben heel erg blij dat ik de stap heb gezet naar Praktijk Hart. Het was me de investering dubbel en dwars waard. Wat ik in twintig jaar niet voor mogelijk heb gehouden is uitgekomen: ik draag contactlenzen! Ben erg blij!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Delft - 11 juli 2016
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Marie vd Ven heeft me heel erg geholpen! op een organische manier mij mezelf helpen inzichten te verkrijgen in die gedragingen die ik nu vertoon. Een heel prettig persoon om tegenaan te praten. heel goed ! Heel fijn ! Dank je wel !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- den haag - 4 juli 2016
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb echt een kijkje kunnen nemen in mijzelf. De oplossingen hoefde niet aangedragen te worden of bedacht worden met training maar de oplossing had ik zelf al, Marie heeft mij simpelweg helpen zoeken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 7 juni 2016
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik wist eerste instantie niet wat ik moest verwachten maar na de eerste intake, wist ik dat het goed zit. Marie luistert goed en oordeelt niet. Ik vond het een prettige ervaring die ik zeker aan anderen kan aanbevelen. Al vrij stel kwam ik tot de kern en pas het nog steeds toe. Ik ben eindelijk weer aan het afvallen!! Dankje wel Marie!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 6 juni 2016
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In eerste instantie ging ik naar Praktijk Hart omdat ik af wilde vallen. Ook zat ik midden in een burn out. Het heeft wat sessies geduurd, maar ben helemaal opgeknapt. Gewoon een ander mens. Ik barst weer van zelfvertrouwen. Mijn eetpatroon is in positieve manier veranderd. Marie is heel betrokken en kundig! Ik ben haar echt dankbaar. Een aanrader dus!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijswijk - 20 mei 2016
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer prettige ontvangst en oprechte belangstelling zonder oordeel. Marie was steeds goed voorbereid bij de sessies en speelde soepel in op gemaakte opmerkingen. Ik was direct erg bij haar op mijn gemak en kon openlijk de dingen aan haar kwijt waaraan ik wilde werken. Heel erg bedankt, ik denk zeker dat ik er iets aan heb gehad al moet ik natuurlijk aan mijn opdracht actief blijven werken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leidschendam - 17 april 2016
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

kwam zeer vertrouwd over, waardoor je makkelijk je verhaal kan vertellen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijswijk - 6 april 2016
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een heel prettige ervaring waarbij ik na de behandelingen veel meer rust in mezelf vond.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- leidschendam - 15 februari 2016
7

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ontspannen geweest tijdens de behandeling, meer inzicht gekregen in het leven, blijdschap, levenslust.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoetermeer - 1 februari 2016
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik had even een zetje in de juiste richting nodig en je hebt mij daarin op de juiste begeleid. Ik voelde mij serieus genomen en op mijn gemak bij je. Door o.a. te wijzen op aandacht geven aan mijn innerlijk kind en aanwezig blijven in het nu, heb ik weer stappen kunnen zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Pijnacker - 4 januari 2016
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Was heel fijn, ik kan er weer tegenaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorburg - 11 december 2015
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Toen ik aan deze sessie begon wist ik absoluut niet wat mij te wachten stond,ik ben er neutraal ingestapt en van af het eerste moment voeld ik mij heel erg op mijn gemak bij Marie en was de band tussen ons goed.Wat ik heel byzonder vond dat Marie best open was over zich zelf ze vertelde dingen die zij had mee gemaakt en hoe zij daar mee om gaat. Wat ik van Marie heb mee gekergen is dat ik dichter bij mezelf moet bliven en meer mijn grenzen aan geven.,en meer rust heb gevonden en leren omgaan met mijn emoties. Ik wens je alle goeds toe voor het nieuwe jaar en als je Gerrie ziet doe ze de groeten van mij Groetjes Nicolette
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 6 december 2015
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorburg - 19 november 2015
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring Marie is bijzonder positief. De website sprak mij gelijk aan, bij binnenkomst voor het eerste gesprek voelde ik mij gelijk op mijn gemak. Marie is een fijne persoonlijkheid met een ruim meedekend vermogen om oplossingsgericht aan het werk te gaan. NIet geweten dat hypnotheraoie zo heftig kon zijn. Dankzij Mari kon ik mijzelf helemaal laten gaan, en mijn emoties laten gaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoetermeer - 9 november 2015
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leidschendam - 30 september 2015
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een snelle effectieve therapie. Voorheen andere therapieën gevolgd, welke mij vooral in theorie geholpen hebben. Echter bleef ik een gevoel van angst en onzekerheid houden in verschillende situaties. Dit gevoel was binnen een paar sessies verdwenen! Door de therapie inzichten gekregen en geleerd hoe ik toekomst gericht kan denken. Therapeut is erg prettig. Ze is rustig, stelt je op je gemak, Komt met goede tips welke goed werken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leidschendam - 26 september 2015
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

De deskundigheid, de rust en het veilig voelen tijdens de sessies. Daar bedoel ik mee dat je weet dat de therapeute naast je zit en je aan de hand mee gaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 4 september 2015
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond dit een erg positieve en vooral interessante ervaring, waardoor ik vooral meer over mijzelf te weten ben gekomen. Ik verwacht hier met name op de lange termijn wel baat bij te hebben. Marie is een heel prettig persoon en weet onderliggende mentale aandachtspunten naar de oppervlakte te halen zonder daarbij heel zweverig te worden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 10 augustus 2015
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

prettig ervaren, wordt geluisterd, therapie niet langer laten duren dan nodig is. Eerlijkheid.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- alphen aan den rijn - 3 augustus 2015
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik had geen ervaring of goed beeld bij hypnotherapie toen ik mij hiervoor aanmeldde. De behandeling is mij ontzettend goed bevallen. De therapeute is erg prettig in de omgang en waar ik een wat langer behandeltraject had verwacht, was ik juist al na vier behandelingen klaar. In die vier behandelingen heb ik resultaat behaald wat ik eerder bij psychologen in jaren niet bereikt heb. Wat mij betreft een succes en aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoetermeer - 4 juni 2015
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Marie, boven verwachting. Ik ben heel open naar jou toe gegaan. Ik was niet persé van plan om in hypnotherapie te gaan, maar wat een verrassing wat er boven tafel is gekomen. En hoe fijn, dat jij me op een directe en respectvolle manier hebt weten te sturen om te zorgen, dat het echt om mij bleef gaan en dat ik echt bij mezelf bleef.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 8 mei 2015
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond het erg fijne ervaring Marie was rustig en kon goed luisteren we hebben samen mijn probleem achterhaald en veel overgesproken dat heeft mij enorm geholpen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijswijk - 12 april 2015
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijswijk - 16 maart 2015
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 12 februari 2015
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoetermeer - 19 januari 2015
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne therapie, waarin je veel over jezelf leert en daarmee ook meer zelfvertrouwen krijgt. Je wordt je veel bewuster van je eigen behoeften.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roelofarendsveen - 28 december 2014
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Lief, heel betrokken, helder. Jammer dat ik geen "elf" kan geven ! Nooit gedacht dat hypnotherapie je tot inzichten kan brengen en je leven positief kan veranderen. Marie is een hele goede en kundige gids in dit proces geweest en ja ik ben inmiddels langzaam aan het afvallen en heb een paar hele belangrijke (uitgestelde) beslissingen kunnen nemen, Ik vond het traject een hele bijzondere ervaring en Marie is gewoon een heldin !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hendrik Ido Ambacht - 11 december 2014
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heb er echt ontzettend veel aan gehad, veel dingen ontdekt en antwoorden gevonden die ik eigenlijk al bij me droeg maar soms gewoon niet naar boven kwamen uit zichzelf
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 1 december 2014
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Marie is een bijzonder warm persoon en geinteresseerd. Ze luistert echt en zet het meteen om in een richting om te 'behandelen' De hypno maakte me bewuster van wat ik doe en waarom, daardoor maakt het me makkelijker een gedragspatroon te doorbreken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oegstgeest - 13 november 2014
7

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Prettige sfeer, aardige therapeute
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoetermeer - 3 november 2014
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben helemaal blij met praktijk hart. Ik heb de praktijk gevonden via google. Ik ben met haar hulp al 12 kg kwijtgeraakt sinds juni. Dit was me eerder nog niet gelukt. Na heelveel dieten geprobeerd te hebben.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- rijpwetering - 1 november 2014
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Betrokken en helend
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Westland - 16 oktober 2014
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deze vorm van therapie heeft heel veel effect gehad in zeer korte tijd. Ik ben heel erg blij met de positieve veranderingen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorburg - 14 oktober 2014
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb positieve ervaring. Het was leuk sfeer. Ik ben alleen niet zeker hoe effectiviteit is de behandeling voor me. De behandeling hielp me. Ik voel me better, maar nog niet als ik wil.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorburg - 7 oktober 2014
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer prettig om je verhaal kwijt te kunnen en vervolgens door de woorden/reactie zelf de oplossing te vinden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- zoetermeer - 21 augustus 2014
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dat na de eerste sessie mijn probleem inzichtelijk en gevoelsmatig opgelost was en de transparantie en de mogelijkheid om verder te gaan of te stoppen met de behandeling. Mooie, strakke, schone en rustige behandelpraktijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 13 augustus 2014
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles is bespreekbaar, hoe moeilijk sommige dingen ook kunnen zijn. Er was altijd een open en veilige sfeer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 17 juli 2014
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er zat ergens een overtuiging in mij dat deze benadering waarschijnlijk ook niets met me zou doen. Na de eerste twee gesprekken was dit nog steeds zo. Toch voelde ik me wel getriggerd. Na ongeveer 3 gesprekken begon het wel iets met me te doen. Toch nieuwe inzichten, nieuwe invalshoeken en zienswijze. Fijn, hier kan ik echt iets mee. Daarnaast is Marie een heel fijn en prettig mens. Kalm, eerlijk, realistisch en heel puur!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorburg - 2 juli 2014
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Marie helpt je in het doorbreken van patronen/aangeleerde gewoontes. Ze kan door middel van bepaalde vraagstellingen en formuleringen achterhalen waar de kern van het probleem ligt, deze naar de voorgrond halen en samen wordt deze dan besproken. Dankzij de sessies weet ik waardoor ik mij niet lekker in mijn vel voelde en dit kan ik nu van mij afzetten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 17 juni 2014
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hypnotherapie sessie bracht meer innerlijke rust. Marie luistert goed, denkt met je mee, heeft goede praktische tips. In elk geval een stuk bagage waar je wat aan hebt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leidschendam - 8 mei 2014
7

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Straalt rust uit, je voelt je snel op je gemak. Na de eerste sessie was het probleem waar ik al jaren mee worstelde duidelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 29 april 2014
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ben door de hypnoterapie bewuster gaan kijken naar mijn zelf en anderen . Het is wel confronterend om op deze manier achter je gevoelens te komen maar het geeft je daardoor ook weer ruimte:)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 29 april 2014
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

De behandeling heeft me veel inzichten gegeven in mezelf, maar ook acceptatie van een aantal zaken, en wat ik ook heel belangrijk vind, rust in m'n hoofd. Iets wat ik heel hard nodig had !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 27 april 2014
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Door de behandelwijze had ik al heel snel dat het licht weer boot mij aan ging, waardoor ik de pijnlijke problemen beter kon bekijken en kon proberen een plek te geven. Het innerlijke balans te gaan vinden waardoor je het beter gaat verwerken. De oplossingsgerichtheid geeft mij een betere manier van leven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den haag - 25 april 2014
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een prettige en veilige omgeving waarin je door middel van reflectieve en verdiepings vragen dichter bij jezelf en je gevoelsleven komt. De hypnosessies zelf hebben mij ontlast van belemmerende emoties. De therapeute toonde oprechte betrokkenheid.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Delft - 24 april 2014
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er was direct een klik en aan het einde van de behandeling was ik veel positiever en had meer zelfvertrouwen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wassenaar - 19 maart 2014
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

ben me weer bewust geworden van bepaalde zaken die een belemmering kunnen opleveren. door deze bewustwording ben ik in de weer gegaan met de klacht waar ik voor kwam en zie daar progressie in.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 18 maart 2014
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben een stuk zekerder geworden en positiever
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wassenaar - 2 maart 2014
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Praktijk HaRT, met als gezicht Marie, maakt de naam van de praktijk waar. Marie heeft hart voor jou, ze luistert goed en is uitstekend in staat om je op een goede manier te begeleiden in jouw proces. Voor mij was het een hele 'directe' en 'prettige' manier om mijn uitdaging aan te gaan. Nogmaals dank Marie!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 24 februari 2014
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Door de behandelingen kan ik dingen een stuk positiever inzien.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bleiswijk - 17 februari 2014
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb de hypnotherapie bij Marie als zeer positief ervaren. Zij heeft me goed kunnen helpen om met onzekerheid en laag zelfvertrouwen om te gaan. Wellicht zal ik nog eens teruggaan bij mindere tijden. Ik zou haar aanraden bij anderen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wateringen - 17 februari 2014
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een zeer prettige sfeer, je voelt je snel op je gemak. Beter inzicht gekregen in mijn gedrag.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nootdorp - 13 februari 2014
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Marie is een zeer betrokken deskundig persoon. Ik voelde me meteen op mijn gemak, en ze is zeer patient gericht bezig. Ik had geen moeite om me bloot te geven. Ik heb tot nu toe heel veel baat gehad met de behandelingen. Ik voel me zo veel beter en rustiger. En Ik val prima af. Er is zeker al 9 kg af!!!!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- * - 11 februari 2014
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dank je wel Marie om me weer op de sporen te zetten ... Mijn levensreis gaat verder op een fijne rustige(re) wijze !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lovendegem - 8 januari 2014
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb nu in totaal 3 sessies gehad. Tijdens de voelde me altijd erg op mijn gemak. En ik moet zeggen dat ik al snel verbetering zag. Ik heb het gevoel dat ik mezelf beter heb leren kennen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 21 december 2013
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Je wordt erg vriendelijk ontvangen hierdoor voel je je snel op je gemak. Het is fijn om door de hypnotherapie tijd te nemen om even aan jezelf te denken, een rustmoment. Er komen wel dingen naar boven wat je zelf eigenlijk niet verwacht had alvorens de therapie. Verrassend om je eigen ik beter te leren kennen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leidschendam - 17 december 2013
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het lijkt alsof er niets gebeurt en toch verandert er iets. Het effect is dan ook anders dan ik had verwacht. Bijzonder is ook dat je in de chaos tot de kern weet door te dringen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 6 december 2013
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke behandeling en deskundige begeleiding.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 30 november 2013
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben heel erg te spreken over Praktijk Hart, de therapie heeft mij veel inzicht gegeven in mijzelf en hoe ik omga met bepaalde situaties. Het heeft een hele positieve invloed op mijn leven gehad.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 24 november 2013
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb een positieve ervaring met hypnose gehad. Marie stelde me op mijn gemak en het was ontspannen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 16 november 2013
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorburg - 9 november 2013
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

na jaren getopt te hebben met gewicht, heb ik nu antwoorden waarom dat zo is, degene die met mij dit traject volgde was niet iemand die haar mening opdrong maar je op weg hielp om het antwoord te vinden. grappig was dat er door de gesprekken ineens meer inzicht kwam in andere persoonlijke ervaringen en inzicht in mij zelf die allemaal later met elkaar in verband stonden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- zoetermeer - 9 november 2013
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het resultaat telt. En het resultaat kwam in een paar behandelingen. In een rustige omgeving was er rust en aandacht!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoetermeer - 6 november 2013
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vind Marie als persoon/therapeut erg prettig. Daarnaast vind ik de behandelmethode heel fijn, omdat het mij helpt om uit mn hoofd te komen en mijn gevoel in te gaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorburg - 6 november 2013
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Je geeft veel aandacht aan haar cliënten en toont veel betrokkenheid. Het effect duurde voor mij, maar is zeker goed merkbaar. Ik zit lekkerder in mijn vel, ben rustiger in mijn hoofd. Ik zou je zeker aanbevelen. Ik denk dat je ook heel goed met kinderen zou kunnen werken. (Misschien doe je dat al)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amstelveen - 6 november 2013
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb mijn behandeling als positief ervaren. Het heeft mij meer inzicht gegeven in mijzelf.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leidschendam - 6 november 2013
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

vriendelijke en open contact
Zou je ons aanbevelen? Ja
- voorburg - 6 november 2013
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb het ervaren als volgt: Toen ik begon met mijn therapie, was ik nogal afwachtend, maar na een zeer korte tijd en dat duurde maar een sessie, was ik volledig om, het gevoel wat ik kreeg, was zo positief dat het voor mij niet meer stuk kon gaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Scheveningen - 6 november 2013
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring staat al op de site 🙂
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 5 november 2013
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Marie is een deskundige therapeut waarbij ik me direct op mijn gemak voelde. Zij luistert goed en werkt doelgericht zodat mijn klachten verminderde.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bodegraven - 5 november 2013
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een begin op zoek naar mezelf. Bedankt voor alles
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leidschendam - 5 november 2013
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Rustige, open en geïnteresseerde houding van Marie, waardoor je vertrouwen wordt gewekt. De behandeling is per keer verschillend en hangt heel erg van je eigen gemoedstoestand en overgave af. Marie is continu gefocust en begeleidend. Het heeft heel veel waardevolle informatie opgeleverd. Erg mooie ervaring ook. Heb er veel van geleerd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 5 november 2013
7

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Luisterend oor en meedenkend persoon.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 5 november 2013